Meer klanten bereiken?

Elk bedrijf wil meer klanten, maar waar haal je ze vandaan? Op ons snelgroeiende platform ontvangen we dagelijks vele bezoekers die op zoek zijn naar diensten die u als gehandicaptenzorg ook aanbiedt. Indien u hiervan mee wilt profiteren dan kan dat eenvoudig. U heeft al binnen enkele minuten uw bedrijfsvermelding actief en bijgewerkt, volledig gratis!

Registreren

* Het wachtwoord dient uit minimaal 8 karakters te bestaan

Waarom uw bedrijf op gehandicapten-zorg.nl?

Op internet vindt u meerdere bedrijfsgidsen maar vaak zonder een echte toegevoegde meerwaarde. Naam, adres, woonplaats en website zijn op de meeste van deze websites te vinden, soms nog aangevuld met een beperkt en algemeen waarderingssysteem. Maar geeft dit ook echt toegevoegde waarde voor uw bedrijf en zeker voor bezoekers die op zoek zijn naar een product of dienst?

Wij hebben dit de afgelopen jaren anders opgepakt. Kijkend vanuit het oogpunt van een bezoeker, meerwaarde bieden, gemak en snelheid. In samenwerking met brancheorganisaties en betrokken bedrijven is er een specifieke zoekmachine ontwikkeld welke is afgestemd op de behoeften van uw doelgroep waarbij u als gehandicaptenzorg de mogelijkheid krijgt haar kwaliteiten te etaleren.

Ook het beoordelingssysteem is specifiek afgestemd op de doelgroep waarmee u als gehandicaptenzorg direct kan reageren op geplaatste beoordelingen en er is nog veel meer. Daarnaast ontwikkelen we steeds nieuwe functies en zijn we koploper als het gaat om het gebruik van nieuwe technologieën en media. Lees hieronder een aantal van onze functies waarom ook uw als gehandicaptenzorg een vermelding zou moeten hebben. Het kost u slechts enkele minuten.

Voor Gehandicaptenzorg bedrijven

Bezoekers zoeken naar een gehandicaptenzorg in een bepaalde buurt of regio. Daarna kan men door middel van een zoekfilter de gevonden gehandicaptenzorg bedrijven filteren op specifieke eigenschappen zoals beoordelingen, betaalmethoden, toegangkelijkheid, diensten en productenaanbod, openingstijden of eventuele brancheverenigingen of keurmerken. Deze filters worden up-to-date gehouden en zijn voor u als gehandicaptenzorg makkelijk aan te vinken in de beheermodule. De weergave van deze eigenschappen is bij ieder bedrijf uniform weergegeven zodat dit voor bezoekers zeer snel inzichtelijk is.

Mist u een filter? Dan kunt u dit ons laten weten zodat wij deze eventueel toe kunnen voegen.

capture-routeplanner-500

Openingstijden

Hier wordt door veel mensen op gezocht. Door het invullen van de juiste openingstijden kunnen bezoekers direct zien of uw gehandicaptenzorg open of dicht is. Daarbij kan iedere bezoeker via de zoekmachine gehandicaptenzorg bedrijven zoeken die op een bepaalde tijd open zijn zoals; “Zoek alle gehandicaptenzorg bedrijven in Amsterdam  die op dinsdag tussen 12:00 en 16:00 uur open zijn”.

Fotogalerij

Elk bedrijf kan direct foto’s plaatsen in de eigen fotogalerij. Op deze manier kan een gehandicaptenzorg, of deze nu wel of niet een website heeft, een mooie visuele presentatie van haar diensten en/of producten laten zien. Standaard kan elke vermelding 8 foto’s plaatsen, deze worden dan direct op uw eigen bedrijfspagina getoond.

Beoordelingen

Er is een speciaal beoordelingssysteem opgezet. Geen algemene waarderingen maar specifiek over gehandicaptenzorg bedrijven zodat iedere andere bezoeker hier echt wat aan heeft. Uniek is dat beoordelingen vanuit een naam gemaakt kunnen worden of juist op anonieme basis. Bezoekers kunnen bij het bekijken van geplaatste beoordelingen daar ook op filteren.

Alle bedrijven hebben bij ons de mogelijkheid om te reageren op beoordelingen. Hiermee ontstaat een eerlijk proces en kan men bij een goede beoordeling een bedankje geven of kunt u bij een negatieve beoordeling juist laten zien hoe u als restaurant hiermee omgaat. Overal gaat wel eens mis of zijn er misverstanden, het gaat vaak om de manier van oplossen. Zo kan een eventuele negatieve beoordeling zelfs nog heel positief uitpakken.

Vindbaarheid in Google

De “sterretjes” die u als gehandicaptenzorg krijgt van de klantbeoordelingen worden door Google overgenomen in de zoekresultaten. Hierdoor is een bezoeker sneller geneigd door te klikken en de beoordelingen te bekijken om vervolgens door te klikken naar uw website. Daarbij kan het ook nog eens de ranking van uw eigen site positief beïnvloeden.

Maar er is meer..

Maar er is nog veel meer mogelijk. Met een Pro vermelding kunt u nog veel meer halen uit uw vermelding. Personaliseer, ontvang direct notificaties bij iedere beoordeling, plaats uw logo op de site inclusief zoekmachine, krijg meer opties om klanten sneller in contact te komen, creëer meerdere pagina’s, plaats advertenties of koppel zelfs uw domeinnaam en mailadressen aan uw bedrijfsvermelding.